ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

1228

Εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου εργαζομένων στον επισιτισμό, τουρισμό και ξενοδοχεία, χαιρετίζουμε την πανυγειονομική απεργία την Τρίτη 16/06/20.

Τα χειροκροτήματα και οι χαρακτηρισμοί των υγειονομικών ως «ήρωες» , οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας, κρύβουν μεθοδικά τις διαχρονικές ευθύνες αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων όχι μόνο για την ουσιαστική ανυπαρξία μέτρων για την προστασία της υγείας στους χώρους δουλειάς, αλλά και για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στις δημόσιες μονάδες Υγείας.

Ο δικός σας αγώνας είναι και δικός μας! Όπως συναντηθήκαμε στους αγώνες το προηγούμενο διάστημα, έτσι και τώρα, αφού η προστασία της υγειάς μας λόγω πανδημίας αλλά και γενικότερα, λόγω επαγγελματικών ασθενειών και εργατικών «ατυχημάτων» μας αφορά όλους!

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των υγειονομικών και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για πλήρη στελέχωση και επαναλειτουργία των δομών της δημόσιας υγείας που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια, την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.