Απλήρωτοι ακόμα οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Royal Olympic ,μαζική παρέμβαση έξω από το ξενοδοχείο.

1720

Η κινητοποίηση που οργάνωσε το Συνδικάτο Αττικής μαζί με το επιχειρησιακό σωματείο έξω από το ξενοδοχείο Royal Olympic ήταν ένα σαφές μήνυμα προς την Κυβέρνηση και την εργοδοσία ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες . Ο γνωστός Ιωάννης Παπαδημητρίου ,  μεγαλοξενοδόχος και ιδιοκτήτης του εν λόγω ξενοδοχείου αρνείται προκλητικά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων  των εργαζομένων δηλώνοντας οτι θα καλύψει τις υποχρεώσεις του όταν θα επανέλθει η ομαλότητα στην επιχείρηση χωρίς να αγγίξει τα αποθεματικά από τα τεράστια κέρδη των τελευταίων χρόνων . Στο βίντεο η δηλώσεις του Προέδρου του Επιχ. σωματείου και μέλους της Κ.Δ του Συνδικάτου , Σπύρου Πετρολέκα , κατά την διάρκεια της παρέμβασης  .

 

Είναι χαρακτηριστική η στάση του γνωστού Ιωάννης Παπαδημητρίου ,  μεγαλοξενοδόχου και ιδιοκτήτη του εν λόγω ξενοδοχείου ο οποίος αρνείται προκλητικά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων  των εργαζομένων δηλώνοντας οτι θα καλύψει τις υποχρεώσεις του όταν θα επανέλθει η ομαλότητα στην επιχείρηση χωρίς να αγγίξει τα αποθεματικά από τα τεράστια κέρδη των τελευταίων χρόνων . Αντίστοιχα προκλητική είναι και η στάση των ελεγκτικών μηχανισμών και συγκεκριμένα του ΣΕΠΕ Ανατολικού τομέα που καθυστερεί τις διαδικασίες επιβολής κυρώσεων στην επιχειρήσει δείχνοντας μια εντελώς απαράδεκτη ανοχή και ταυτόχρονη υπονόμευση των διεκδικήσεων των εργαζομένων .

 

Η σημερινή αδικαιολόγητη παρουσία της αστυνομίας κατά την διάρκεια της παρέμβασης δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει ούτε να εμποδίσει την διάθεση μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας .

 

Ως ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική εργατική συσπείρωση στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα  και τα αιτήματα των συναδέλφων και θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε παρόντες σε κάθε εργατική κινητοποίηση απέναντι στην επίθεση που εξαπολύουν από κοινού  κυβέρνηση και εργοδοσία με στόχο να μείνουν αλώβητα τα κέρδη του τουριστικού κεφαλαίου και  να πληρώσουν  για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι το μάρμαρο .