ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

1921

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές ,

Τα περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας , βίας , τρομοκρατίας και απειλών εναντίον εργαζομένων πληθαίνουν συνεχώς με την συντριπτική πλειοψηφία τους να εμφανίζονται στο κλάδο της εστίασης και των καταστημάτων επισιτιστικού ενδιαφέροντος .

Ο πρόσφατος ξυλοδαρμός συναδέλφου διανομέα από μπράβους του πρώην εργοδότη (σχετική ανακοίνωση ΛΑΝΤΖΑ  ΕΔΩ ) έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πολλά αντίστοιχα που συμβαίνουν συνεχώς σε όλη την χώρα .

Η συνολική επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα τους οι εργαζόμενοι και η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία επιβάλλεται ο σύγχρονος εργασιακός Μεσαίωνας δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με καταγγελίες και γραφειοκρατική διαχείριση , χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά , μαζικά στο δρόμο και στους χώρους δουλειάς .

Για αυτό το λόγο η ΛΑΝΖΑ Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό αναλαμβάνει την πρωτοβουλία οργάνωσης της αγωνιστικής δράσης με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό καλώντας ταξικά Σωματεία , Εργατικά σχήματα , Εργατικές Λέσχες και συλλογικότητες καθώς και Δημοτικές κινήσεις σε μια συνάντηση που θα γίνει

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου , 7:30 μμ στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος )