Μαζική Παρέμβαση έξω απο το Καφέ Μπαρ “Ο ΠΙΚΟ”

658

Πραγματοποιήθηκε σήμερα , μαζική παρέμβαση έξω από το κατάστημα εστίασης “Ο ΠΙΚΟ” .Στο συγκεκριμένο καφέ Μπάρ εργαζόταν συνάδελφος , μέλος της ΛΑΝΤΖΑ και του συνδικάτου επισιτισμού Αττικής ,  ο οποίος απολύθηκε χωρίς να έχει πληρωθεί καθόλου για όλο το χρονικό διάστημα που εργαζόταν . Όταν ο συνάδελφος ζήτησε τα δεδουλευμένα του  τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τις απειλές και τις ύβρης του ιδιοκτήτη του καταστήματος . Ο συνάδελφος έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στο ΣΕΠΕ ενώ έχει καταθέσει και μήνυση εναντίον του πρώην εργοδότη .

Στη σημερινή πετυχημένη κινητοποίηση ζητήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του συναδέλφου ενώ ταυτόχρονα κάναμε σαφές πως οι απειλές και οι “τσαμπουκάδες” εναντίον εργαζομένων δεν θα μένουν αναπάντητες . Ο ιδιοκτήτης σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε για ακόμα μία φορά τις απειλές και δήλωσε μπροστά σε όλους πως δεν πρόκειται να πληρώσει φράγκο για λόγους εκδίκησης .

Εμείς θα “ανανεώσουμε” το ραντεβού μας πολύ σύντομα , πάλι έξω από το ίδιο κατάστημα μέχρι να δικαιωθεί ο συνάδελφος . Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο κάθε εργοδότης πως η τρομοκρατία και η αυθαιρεσία εναντίον των εργαζομένων δεν περάσει . Θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας !!!