Μαχαίρωσαν συνάδελφο διανομέα λόγω του χρωματός του!

1241

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου, το βράδυ, συνάδελφος μας διανομέας δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από ομάδα φασιστών στο Π. Φάληρο. Η θρασύδειλη επίθεση έλαβε χώρα βραδινή ώρα με το θύμα να ξυλοκοπείται και να μαχαιρώνεται στον μηρό από την φασιστική συμμορία κατά την διάρκεια της εργασίας του σε τοπική κρεπερί. Η επίθεση είχε ξεκάθαρα ρατσιστικά κίνητρα καθώς το σκούρο χρώμα του δέρματος του άτυχου συναδέλφου μας και η καταγωγή του απο τις Σεϋχέλλες φαίνεται να ήταν τα μοναδικά κίνητρα της εν λόγω συμμορίας.
Ως Λάντζα δηλώνουμε πως τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτά. Τα απομεινάρια της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να αφεθούν να τρομοκρατούν την εργατική τάξη και μάλιστα τα πιο καταπιεσμένα κομμάτια της, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Το αντιφασιστικό κίνημα των προηγούμενων χρόνων κατάφερε να καταστήσει την φασιστική απειλή μια θλιβερή ανάμνηση. Έτσι και τώρα όποιος προσπαθήσει να αναβιώσει την αισχρή αυτή περίοδο του παρελθόντος θα βρει τον κόσμο της εργασίας και της καθημερινής βιοπάλης απέναντι του.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο μας Θοδωρή και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Η εργατική τάξη δεν τρομοκρατείται.

Καμία ανοχή στις φασιστικές συμμορίες.

Θα μας βρουν απέναντι τους.