Μια οφειλόμενη απάντηση στους Κυρανάκηδες

1062

Πρόσφατα ο “άριστος” Κυρανάκης μας είπε πως δεν βρίσκουμε δουλειά γιατί δεν φτιάχνουμε καλά βιογραφικά και δεν το ψάχνουμε αρκετά, καθώς απο προγράμματα ο ΟΑΕΔ πετάει!

Προχθές ο “αριστος” Κυρανακης ξαναχτύπησε λέγοντας μας να μην καλομαθαίνουμε απο την χορήγηση των 534 , γιατί τελικά μπορεί και να μας αρέσει και να μην θέλουμε να παμε για δουλειά. Θα “εθιστούμε” στα επιδοματα. Λογικό, θα πει κανείς, αφού σύμφωνα και με αλλά στελέχη της ΝΔ έχουμε υπάρξει και “εξαρτημένοι” από τον μισθό μας.
Ο πολιτικαντισμός της Κυβέρνησης, η μανία της για επικοινωνία και όχι για ουσία, η δολοφονική νεοφιλελεύθερη πολιτική της είναι αυτή που μας έχει οδηγήσει στην επιδοματική επαιτεία των 534 ευρώ για όσους είμαστε σε αναστολή, στους καθημερινούς 10αδες θανάτους εντός και εκτός ΜΕΘ, στην μελλοντική ανεργία. Ως εδώ!
Ο κύριος Κυρανάκης και οι λοιποί κηφήνες τύπου Κυρανάκη που θρέφει η Κυβέρνηση, ας προσπαθήσουν να μας εξηγήσουν πως ζει κάποιος με 534€. Ας μας πουν αν είχαμε άδικο ή όχι όταν λέγαμε πως η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με Rafale, Αστυνομια και δωράκια στα ΜΜΕ. Δεν χαιρόμαστε με τα επιδόματα κύριε Κυρανάκη. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, πως πρώτα και κύρια ΕΜΕΙΣ θέλουμε να γυρίσουμε στις δουλειές μας ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Εμείς δεν κοιμόμαστε γιατί μας κυνηγάνε οι τράπεζες στα τηλέφωνα, εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα φροντιστήρια των παιδιών μας. Εμείς είδαμε μείωση στα εισόδηματα μας στο 20-40%. Εμείς παλεύουμε να δώσουμε το νοίκι στα τέλη του μήνα. Εμείς πλέον δεν σας αντέχουμε.
Μας κοροϊδεύουν με τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν μας πτοούν. Η λύση ξέρουμε πως θα έρθει απο τον ανυποχώρητο συλλογικά οργανωμένο αγωνα μας, μέσα απο τα σωματεία και τους χώρους δουλειάς. Είναι λίγα τα ψωμιά τους και αν δεν τους πείθουν οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών, εδώ είμαστε να κάνουμε περισσότερο θόρυβο.