Στηρίζουμε τον αγώνα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

1808
  • Η ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό θα είναι στο πλευρό των αγωνιζόμενων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που δίνουν τη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα που προωθεί η κυβέρνηση . Το προσοντολόγιο αποτελεί λαιμητόμο στα  δικαιώματα όλων των εκπαιδευτικών καθώς στέλνει χιλιάδες στην ανεργία , απαξιώνει τα πτυχία τους ,κλέβει τα χρόνια δουλειάς τους , οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και ανταγωνισμού, μονιμοποιεί την επισφάλεια, την ελαστική εργασία και την ανακύκλωση της ανεργίας.

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων και του ταξικού κινήματος να στηρίξει με κάθε τρόπο όλες τις μορφές αγώνα που αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί ,απορρίπτοντας τις λογικές συναίνεσης και υποταγής που προωθούνται απο τις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΔΟΕ – ΟΛΜΕ. Το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρέπεια, σε πραγματικά δημόσια δωρεάν παιδεία μας αφορά όλους και  θα το διεκδικήσουμε όλοι απο κοινού κόντρα στους κοινωνικούς οδοστρωτήρες Κυβέρνησης – Ε.Ε – Κεφαλαίου που επιδιώκουν να ισοπεδώσουν κάθε εργατικό και κοινωνικό κεκτημένο .

Καταγγέλλουμε το όργιο καταστολής  , βίας και τρομοκρατίας των ΜΑΤ που εξαπέλυσε η κυβέρνηση απέναντι στο μαχόμενο εκπαιδευτικό κίνημα που οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς εκπαιδευτικών . Η στάση της κυβέρνησης δεν θα κάμψει τις μαχητικές κινητοποιήσεις τους , θα μας βρουν όλους απέναντι τους .

Την Δευτέρα ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα των απεργιακών συγκεντρώσεων και θα είμαστε δίπλα τους στη μάχη που δίνουν για όλους μας

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και με αυτό θα  νικήσουμε