Συνεχίζουμε τον αγώνα για την δικαίωση της απολυμένης εγκύου

1544
apolysi-egkiou-fournos-tou-pappou

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της συναδέλφου η οποία απολύθηκε ,ενώ ήταν έγκυος , από την επιχείρηση «Φούρνος του Παππού»  όπου εργαζόταν στο Περιστέρι . Υπενθυμίζουμε ότι πριν  ένα χρόνο είχαμε ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα για την δικαίωση της Κατερίνας  στον οποίο συμπαραστάθηκαν ,εκτός από το σωματείο μας ,  πολλές εργατικές συλλογικότητες πόλης καθώς και η δημοτική παράταξη της Αριστερή Κίνηση Περιστερίου . Η συνάδελφος τελικά δικαιώθηκε πανηγυρικά στο πρωτοδικείο όμως ο εργοδότης προσέφυγε εναντίον της ξανά στο βαθμό του εφετείου .

Είναι σαφές ότι μοναδικός στόχος είναι να εξουθενωθεί οικονομικά η Κατερίνα και να τα παρατήσει αφού εκτός από την προσφυγή στο εφετείο ο εργοδότης κατέθεσε και μήνυση εναντίο της με την αιτιολογία της συκοφαντικής δυσφήμησης . Προφανώς δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η Κατερίνα δεν είναι μόνη της , στο πλευρό της έχει όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέχρι την τελική δικαίωση της .

Ας το  βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν με το ταξικό εργατικό κίνημα . Καμιά και κανένας εργαζόμενος δεν θα είναι ποτέ μόνος του . Όποιος τολμά να απολύει έγκυο θα μας βρίσκει απέναντι του .

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και με αυτή θα νικήσουμε

Kόντρα στην εργοδοτική ασυδοσία 

Kόντρα σε κυβέρνηση κεφάλαιο και υποταγμένο συνδικαλισμό  .