26 Νοέμβρη Μέρα Αγώνα Μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ

1694
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους/σσες που συμμετείχαν σήμερα στις απεργιακές κινητοποιήσεις και περιφρουρήσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα πανελλαδικά.
Συνεχίζουμε στον δρόμο να σπάμε την Κυβερνητική τρομοκρατία και πολιτική. Οι εργαζόμενοι/ες σήμερα καταστήσαμε σαφές πως δεν θα μπει στον γύψο η πάλη μας για καλύτερη ζωή, για δουλειά με δικαιώματα και ελευθερίες, για την προστασία του πανκοινωνικού αγαθού που λέγεται Υγεία.
Το αντεργατικό έκτρωμα Βρούτση να έχουν στο μυαλό τους πως αν κατατεθεί θα μας βρει σύσσωμους στον δρόμο του αγώνα. Η τρομοκρατία των ΜΑΤ ΟΠΚΕ ΔΕΛΤΑ ΔΙΑΣ , οι αύρες στον δρόμο , όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας εξοπλίζουν με μεγαλύτερο πείσμα για τους αγώνες που έρχονται.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ .
ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΙΚΑΜΕ