30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

1149

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου να βρεθούν στο δρόμο στηρίζοντας τις δύο μεγάλες εργατικές διαδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί .
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , συνεχίζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , έρχεται πλέον να κλιμακώσει την αντεργατική και αντιλαικη επίθεση σε όλα τα πεδία ώστε να ευθυγραμμίσει το ελληνικό κεφάλαιο με τις επιταγές του διεθνούς κεφαλαίου. Ιεραρχεί την επίθεση στα εργατικά δικαιώματα για να μας υποτάξει καθολικα στο δίκαιο της εργοδοσίας και να καταστείλει κάθε ψέγμα οργανωμένης πάλης. (βλ. Μητρώο συνδικαλιστικών οργανώσεων και κανονικό φακέλωμά μας στον εργοδοτικό -κυβερνητικό συνδικαλισμό). Παράλληλα με την «εξέλιξη» του ν.Σιούφα , που έγινε ν.Ρέππα και μετά Κατρούγκαλου η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να τσακίσει ότι υπόλειμμα Κοινωνικής Ασφάλισης έχει μείνει. Δεν αντιλαμβανόμαστε την Κοινωνική Ασφάλιση σαν ζήτημα που αφορά μόνο τους συνταξιούχους αλλά σαν συνολικό κεκτημένο δικαίωμα της εργατικής τάξης που εφάπτεται της υγείας, της περίθαλψης, της πρόνοιας, της ανεργίας, τα βαρέα και ανθυγιεινά, της μητρότητας και βέβαια της σύνταξης. ( Δεν ξεχνάμε το οριστικό κούρεμα στο ΕΦΑΠΑΞ των ξενοδοχουπαλλήλων )
Για αυτο και συμμετέχουμε και καλούμε και κάθε εργαζόμενο του κλάδου μας 10.30 στα Προπύλαια δίπλα στις συνταξιουχικές οργανώσεις , ενάντια στο νέο Αντιασφαλιστικό οδοστρωτήραα ο οποίος επανέρχεται με πρωτοβουλία της σημερινής κυβέρνησης για να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων .
Παράλληλα στη βάση της ποινικοποίησης των αγώνων που έχουμε δώσει σαν σχήμα Πανελλαδικά (βλ Λάντζα Πάτρας , Λάντζα Θεσσαλονίκης κα) αλλά και της λογικής του οριζόντιου συντονισμού α’βαθμιων Σωματείων καλούμε και σε στήριξη της Εργατικης Διαδήλωσης στις 12μμ στην Πλατεία Κοραή μαζί με άλλα 9 Πρωτοβάθμια Σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα , επιδιώκοντας της κοινή παρουσία των αγωνιζόμενων κομματιών στο δρόμο.
Βάζουμε μπροστά τον κοινό αγώνα για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας με τα εργατικά-λαικά συμφέροντα μπροστά . Σε κοινό βηματισμό με τα ταξικά σωματεία , πέρα από τον κυβερνητικό εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Ώστε η οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων να ξαναγίνει υπόθεση της μεγάλης πλειοψηφείας αυτών.
Κόντρα στα Καπιταλιστικά συμφέροντα ,την Κυβέρνηση, το κεφάλαιο, την Ε.Ε και το ΔΝΤ.
Αγωνιστικός ξεσηκωμός με κλιμάκωση και απεργίες στα χέρια των σωματείων.