Παρέμβαση στο Repeat -Δέν θα κάνουμε πίσω όσο η εργοδοσία δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων

565

Μαζική και μαχητική παρέμβαση ήταν η χθεσινή προγραμματισμένη παρέμβαση  στο καφέ εστιατόριο Repeat . Τα μέλη της ΛΑΝΤΖΑ και του συνδικάτου επισιτισμού Τουρισμού Αττικής , οι εργαζόμενοι που διεκδικούν τα δεδουλευμένα και τις ασφαλιστικές εισφορές από έδωσαν το παρόν στην διαμαρτυρία έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα . Αναρτήθηκε πανό έξω από το κατάστημα ενώ μοιράστηκαν ανακοινώσεις σε περαστικούς και πελάτες για πολλή ώρα στην είσοδο του καταστήματος . Η εργοδοσία ήταν άφαντη παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε συνάντηση ενώ υπήρχε και παρουσία της αστυνομίας που απλά παρακολουθούσε .

Έγινε εκτενείς ενημέρωση των εργαζομένων από το μέλος της ΛΑΝΤΖΑ που συμμετέχει στο  ΔΣ του συνδικάτου σχετικά με την ανάγκη συσπείρωσης σε αυτό ώστε να δώσουμε συλλογικά την μάχη για τα δικαιώματα , ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία , παράλληλα τους καλέσαμε να συμμετέχουν στην στάση εργασίας και την επικείμενη συγκέντρωση στο Υπ. Εργασίας .

Οι τέσσερις πρώην εργαζόμενοι στο repeat , στους οποίους οφείλονται πολλές χιλιάδες ευρώ σε δεδουλευμένα , υπερωρίες κτλ αλλά και σε ασφαλιστικές εισφορές , έχουν προσφύγει στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας και όσο ο εργοδότης επιμένει να μην πληρώνει θα γίνει χρήση κάθε νομικού και συνδικαλιστικού όπλου  για να δικαιωθούν .  Εμείς θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι τους σε κάθε βήμα διεκδίκησης όπως κάνουμε πάντα σε κάθε ανάλογη περίπτωση συνεχίζοντας την μάχη ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλουν οι εργοδότες με συμπαραστάτες την κυβέρνηση , την Ε.Ε και την ξεπουλημένη ηγεσία της ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ στην ομοσπονδία .

Δεν θα σταματήσουμε αν δεν κλείσουν όλα τα κάτεργα του κλάδου ,

Δεν θα αφήσουμε κανέναν εργαζόμενο μόνο του απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία .