Θελουμε συνέδρια εργατών ΟΧΙ εργοδοτών

970

Η συμμορία των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδοθεί σε ένα εκτός ορίων κρεσέντο βίας και τραμπουκισμών εναντίων του συνόλου του ταξικού κινήματος θέλοντας να επιβάλει  ένα συνέδριο με εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους . Το συνάφι των δουλικών του κεφαλαίου και της κυβέρνησης έχει πλήρως αποθρασυνθεί καθώς για αυτό το σκοπό επιστράτευσαν  ομάδες μπράβων της νύχτας , σεκιουριτάδων ενώ και η Κυβέρνηση «έτεινε χείρα βοηθείας» ώστε για να γίνει το συνέδριο με τους όρους που ήθελε η συνδικαλιστική Γιακούζα  του Παναγόπουλου και των συνεργατών του στέλνοντας την αστυνομία να «περιφρουρεί»  το χλιδάτο χώρο του συνεδρίου που επέλεξε η ηγεσία της ΓΣΕΕ .

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση των ταγμάτων εφόδου των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ  , χωρίς να μας προξενεί καμία εντύπωση η στάση τους, καθώς τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποίησαν και εναντίον των εκπροσώπων της ΛΑΝΤΖΑ  στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΟΕΕΤ .

Είναι πλέον ξεκάθαρα ορατή η τομή του υποταγμένου συνδικαλισμού προς μια ανοιχτά φιλοεργοδοτική στάση και τελικά συμμαχία με το κεφάλαιο στο όνομα της ¨Κοινωνικής Συμμαχίας” και του εταιρισμού με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις , την Ευρωπαϊκή Ένωση το ΔΝΤ και τους εκάστοτε θεσμούς.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠ’ΤΑ ΚΑΤΩ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΚΑΤΩ Ο ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Μπροστά στην απροκάλυπτη προσπάθεια του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού να μετατρέψει την Συνομοσπονδία εργατών σε Συνομοσπονδία εργοδοτών το ταξικό κίνημα δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα χέρια , η ταξική ανασυγκρότηση του Εργατικού κινήματος αποτελεί πλέον μονόδρομο . Πάνω σε αυτή λοιπόν καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη που έχει πλέον νιώσει στο πετσί την πιο βάρβαρη και αντεργατική πολιτική με την συνυπογραφή των «εκπροσώπων» της να γυρίσει την πλάτη σε κάθε φιλοεργοδοτικό σωματείο και συνδικάτο. Να οργανωθεί στα ταξικά σωματεία και συνδικάτα και να επιδιώξουμε μέσα από τον συντονισμό των αγωνιστικών σωματείων και πρωτοβουλιών ο πλούτος που παράγουμε να μην καταλήγει στους εκάστοτε εργατοπατέρες αλλά σε εμάς που τον παράγουμε. Να απομονώσουμε κάθε λογής εργοδοτικό τσιράκι και να δείξουμε με τον μαχητικό και ανυποχώρητο αγώνας πως τον λόγο για τη ζωή και το μέλλον μας το έχουμε εμείς.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ- ΕΚΕΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΕΚΕΙ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ – ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΙ